Provision

EuroShop har en extrafunktion för hantering av försäljningsprovision till personalen. När denna är aktiverad i extrafunktioner visas en ny flik bakom priserna i artikelfönstret.

Där kan Du aktivera artikeln som provisionsartikel och ange hur stor provisionen är i % eller kronor.

Därmed registreras på den inloggade användaren automatiskt provision vid all försäljning av denna artikel.

Sedan kan Du i menyn STATISTIK / PROVISION se exakt vilka provisionsartiklar som varje användare sålt.

Listan kan också exporteras till Excel för utskrift eller vidare bearbetning.