Snabborder

Snabborder är en enkel funktion för att snabbt och enkelt mata in en order (till kund eller eget lager) när Du precis vet vad Du vill ha.

TIPS ... Använd alltid snabborder för att i efterhand registrera order som Du lagt per telefon

Börja med att välja om det är en lagerorder eller en kundorder.

Ange sedan vilka artiklar Du vill beställa genom att skriva in artikel-nr i scanner-fältet (eller sök med knappen SÖK EFTER ARTIKEL).

Avsluta med att klicka på knappen SKAPA ORDER och ett nytt orderfönster öppnas där Du kan se resultatet av

TIPS ...Om Du ångrar Dig kan Du förkasta ordern i det ORDERRESULTAT fönster som visas allt sist