Manuellt Dagsavslut för Auriga

Normalt skall Du inte göra kort-kassaavslut manuellt på Auriga kortbetalsystem. Det sker automatiskt klockan 01.00 på natten. Det är dock möjligt att göra det manuellt genom att öppna filen ”Kassaavslut” i mappen C:\kort på servern.

Normalt markerar Du ”Utför kassaavslut på samtliga kassor” och skriver sedan in kassa-nr upp till ”99”. Klicka sedan på knappen ”Gör avslut”.

I nedre delen av fönstret får Du en lite logg över vad som händer.

Nu har ”buntarna” skickats till Auriga och därmed sätts pengarna in på Ditt konto