Kassapersonal

Kassalagen kräver att det står kassapersonalens namn på kvittot.

Notera att EuroShop skiljer på inloggade användare och kassapersonal.

Vem sålde ?

Längst uppe i den blå programlisten visas alltid namn på den användare som är inloggad i EuroShop.

Men i kassan finns nu en ny funktion för att ange namn på kassapersonal.

Gå till menyn ARKIV > EXTRA FUNKTIONER > KASSA-ANVÄNDARE

Här lägger du till kassa-användare samt lösenord. Namnet kommer att skrivas ut på kvittot och lösenordet används för att identifiera vilken kassa-anvädnare som är inloggad.

När du lag till dina kassa-användare går du tillbaka till kassan och klickar på F12. Då öppnas detta fönster:

Här skall användaren ange sitt lösenord och han blir då inloggad som kassa-användare och kan se sitt namn uppe i den blå programlisten.