Brev till kunder och leverantörer

Här kan Du lägga upp ett stort antal standardbrev som sedan används för att skriva till kunder och leverantörer. Efteråt kan Du följa upp hur varje brev använts under årens lopp.

Förslag på brev är ”Välkommen till vår rea”, ”Grattis på födelsedagen”, ”Vi har bytt adress”, ”Långöppet på lördag”, ”Missa inte vår nya kampanj” …

För att skapa ett nytt brev klickar Du först på knappen NY och sedan anger Du brevets namn i fältet POSITION. Avsluta med att klicka på OK-knappen för att spara.

Markera sedan namnet och klicka på knappen BREVTEXT. Ett nytt fönster öppnas där Du kan skriva in texten på Ditt brev.

Dagens datum kommer automatiskt på brevet tillsammans med mottagarens adress anpassat för vänsterställda fönsterkuvert.