Kundportal för loppis-säljare

Kunden går in på portal-sidan med sin webläsare. Där kan han logga in eller skapa ett nytt konto.

I detta läge räcker Epost, lösenord och namn. Övriga uppgifter anger kunden efter inloggning. Villkoren visas om kunden klickar på VILLKOR

Artiklar
Första steget är sedan att lägga in de artiklar som kunden vill sälja.
Skriv in NAMN och PRIS. Spara med OK-knappen. Om priset är lägre än minimipris accepteras inte artikeln.
Sparade artiklar visas i en lista undertill. Denna lista sorteras efter senast-ändrad-datum.

Boka hylla
När alla artiklar är inlagda, klicka på BOKA HYLLA och välj STARTDATUM (här visas endast godkända startdagar).

Om det inte finns ett ledigt skåp den aktuella dagen, visas ett meddelande som uppmanar kunden att välja en senare vecka.

Prislappar
Nästa steg är att skriva ut PRISLAPPAR (om detta är tillåtet enligt inställningar). Listan visar alla inaktiva artiklar (dvs nya artiklar och ändrade artiklar).
Mina bokningar
Här visas en lista över alla aktiva bokningar och här kan också en bokning förlängas.
Mina uppgifter
Här kan kunden komplettera sina uppgifter, ändra lösenord samt begära utbetalning av ersättning för sålda artiklar.