Synkronisering med kassa

Från portal till kassa

Artiklar synkroniseras ned till kassan enligt tidsinställning i kassan.

Meny: Arkiv > Extrafunktioner > Webcentral inställningar

Detta gör att kassan hittar rätt artikel och pris när kassapersonalen scannar prislappens streckkod. Om artikeln inte har ett pris i portalen (webcentralen), läser kassan in 0,00 kronor och då måste kassapersonalen manuellt ange rätt pris.

Artiklarna är kopplade till rätt leverantör och försäljningen bokas automatiskt på dennes konto.

Från kassa till portal

Försäljning synkroniseras upp till portalen (webcentralen) direkt efter varje enskild försäljning. Om internet har störningar kan dock enskilda kvitto bli liggande lokalt osynkroniserade. Därför skall kassapersonalen alltid göra en manuell uppladdning i samband med dagsavslut.

Meny: Försäljning > Skicka till webcentral.