Produktinställningar

Under "WooCommerce" -> "Inställningar" hittar du grundläggande inställningar för din webshop. Under "Produkter" har du följande alternativ:

Allmänt

• Viktenhet
    • Här väljer du vilken viktenhet du använder i webshoppen
  • Enhet för dimensioner
    • Här väljer du vilken enhet som används för dimensioner i webshoppen
  • Aktivera betyg på recensioner
    • Bocka i om du vill att man ska kunna ge betyg i samband med en recension
  • Betyg krävs för att lämna recension
    • Bocka i om du vill att man måste fylla i betyg för att kunna lämna en recension
  • Visa etikett för "verifierad ägare" i kundrecensioner
    • Bocka i om du vill visa att du har verifierat författaren av kommentaren
  • Tillåt endast "verifierade ägare" att recensera
    • Bocka i om du bara vill att författare du har verifierat ska kunna recensera.

Visning

• Bassida för butik
    • Detta är inget du ska ändra.
  • Visning av butikssida
    • Detta är inget du ska ändra.
  • Standardvisning av kategorisida
    • Välj vad som ska visas när man gått in på en kategori
  • Förvald sortering av produkter
    • Välj vilken som ska vara standardsorteringen av produkter när man har valt listvyn
  • Beteende för "Lägg i varukorg"
    • Välj om man ska skickas direkt till varukorgen när man har lagt till en produkt i den

Du ska inte ändra något gällande produktbilder.

Lagersaldo

• Hantera lager
    • Boka i om du vill hantera lager i din webshop
  • Reservera lagersaldo (minuter)
    • Ange hur många minuter ett vara ska vara reserverad innan köpet avbryts
  • Aktivera meddelande för lågt lagersaldo
      • Bocka i om man ska se att lagersaldot är lågt
    • Aktivera meddelanden för slut i alger
    • Bocka i om man ska se att lagersaldot är 0
  • Meddelandemottagare
    • Epost till butiken för meddelanden
  • Gränsvärde för lågt lagersaldo
    • Antalet lagret ska vara för att du ska bli meddelad om lågt lagersaldo
  • Gränsvärde för slut i lager
    • Antalet lagret ska vara för att du ska bli meddelad om slut i lager
  • Synlighet för slut i lager
    • Bocka i om du vill dölja artiklar som är slut i lager
  • Visningsformat för lagersaldo
    • Välj hur du vill visa lagersaldot

Nedladdningsbara produkter

• Du ska inte ändra något här.