Extern produkt

Det finns 6 olika typer av produkter.

• Enkel produkt
  • Bokningsbar produkt
  • Virtuell produkt
  • Grupperad produkt
  • Variantprodukt
  • Extern produkt

I denna artikel går vi igenom extern produkt.

Introduktion

Observera att denna artikel går igenom de specifika inställningarna för en grupperad produkt. För övrig information om hur du lägger till en produkt, tryck här.

Glöm inte att trycka på "Publicera"/"Uppdatera" efter att du har gjort förändringar på en produkt.

Du börjar med att välja "Extern produkt".

Det enda som skiljer sig för en extern produkt jämfört med en enkel produkt är att det inte är du som säljer den. När man trycker på "köp" skickas man vidare till en annan sida och det är där beställningen genomförs. Annars fungerar all information som vanligt. Detta är alltså ett sätt för någon annan att marknadsföra sin produkt på er webshop.

De specifika inställningarna för en extern produkt hittar du under "Allmänt".

• Webbadress till produkt
    • Här fyller du i länken till produkten
  • Knapptext
    • Här skriver du in texten du vill det ska stå på knappen för att komma till sidan där man köper produkten