Grupperad produkt

Det finns 6 olika typer av produkter.

• Enkel produkt
  • Bokningsbar produkt
  • Virtuell produkt
  • Grupperad produkt
  • Variantprodukt
  • Extern produkt

I denna artikel går vi igenom grupperad produkt.

Introduktion

Observera att denna artikel går igenom de specifika inställningarna för en grupperad produkt. För övrig information om hur du lägger till en produkt, tryck här.

Glöm inte att trycka på "Publicera"/"Uppdatera" efter att du har gjort förändringar på en produkt.

Du börjar med att välja "Grupperad produkt".

Många av alternativen i menyn till vänster försvinner när man gör detta.

Lagersaldo, Attribut och Avancerat är samma som för en vanlig produkt. Du hittar information om det här.

Länkade produkter

Det som vi är intresserade av när vi skapar en grupperad produkt är det som heter "Länkade produkter".

Både uppförsäljning och korsförsäljning är samma som tidigare, det som skiljer sig är att vi nu har ett fält som heter "Grupperade produkter". Grupperade produkter är helt enkelt ett sätt att koppla flera produkter till en sida på webshoppen. Det innebär att det skapas INTE någon ny produkt, utan det som händer är att man skapar en länk mellan flera produkter.

Du söker enkelt fram de produkterna du vill ska ingå i den grupperade produkten och sedan trycker du på "Publicera/Uppdatera".

Publicerad grupperad produkt

Såhär ser det ut när du har en färdig publicerad grupperad produkt.