Lägga in Google Maps på en sida

Du kan enkelt lägga till en interaktiv karta från Google Maps på sidan.

• Börja med att gå till Google Maps och sök fram adressen du vill visa på sidan.
  • Tryck på knappen som heter "Dela"/"Share" i menyn till vänster.

• I rutan som dyker upp väljer du "Inbäddad karta"/"Embed map". Där kan du välja vilken storlek du vill ha på kartan, liten mellan, stor eller så kan du välja en egen anpassad storlek. Vi rekommenderar att du väljer mellan eller stor. Sedan kopierar du den texten som är till höger om storleksväljaren.

• Sedan går du till sidan i webshopen som du vill ha kartan på. Sedan väljer du "Text" istället för "Visuell" uppe i höger hörn av textfältet.

• Du kopierar sedan in den text du kopierade från Google Maps.

• Nu är det färdigt, det enda du behöver göra är att publicera sidan.