Redigera en befintlig sida

För att redigera en befintlig sidan gör du följande.

• Gå in på "Sidor" -> "Alla sidor"

• Nu listas alla dina sidor. Här kan du enkelt välja den sidan du vill redigera, göra de ändringar du vill och sedan "Publicera" förändringarna.
  • Du kan också välja att "Snabbredigera" en sida. Då håller du musen över sidan du vill redigera och trycker på "Snabbredigera".

• Här kan du ändra rubriken, och andra inställningar, dock inte innehållet. För att redigera innehållet på sidan måste du gå in på den riktigt.
  • Efter eventuella förändringar trycker du på "Uppdatera" och då uppdateras sidan.