Lägga in film från Youtube

Du kan enkelt lägga in en film från Youtube direkt i webshopen.

• Börja med att gå in på Youtube.com och leta fram den filmen du vill ha. Under filmen hittar du knappen för att dela klippet. Tryck på den, och sedan på knappen som heter "Bädda in"/"Embed".

• Här väljer du inställningarna för filmen såsom storlek, om du ska visa föreslagna filmer efter och liknande. När du är nöjd kopierar du texten som står under "Bädda in"/"Embed".
  • Gå in på sidan du vill ha filmen på i webshopen. Du väljer sedan "Text" istället för "Visuell" uppe i höger hörn av textfältet.

• Klistra sedan in texten och publicera sidan. Filmen är nu fullt integrerad i sidan och kan spelas upp direkt utan att man måste klicka sig vidare till Youtube.