Lägg till ny sida

Nedan ser du hur du lägger till en ny sida i din webshop.

• Börja med att gå in på "Sidor" -> "Skapa ny" i menyn till vänster.

• Nu är du inne på sidan för att skapa en ny sida. Det första du ska göra är att ange en titel för sidan, det gör du allra överst på sidan.

• Sedan fyller du i den text som du vill ha på sidan. Du kan också ladda upp bilder, filmer, tabeller liknande. Du kan också formatera texten genom att ändra typsnitt, färg, storlek och liknande.
  • När det är gjort och du är nöjd med sidan är det dags att publicera den. Det gör du längst till höger på sidan.

• Du kan välja att "Spara som utkast" för att fortsätta jobba med sidan senare, "Förhandsgranska" för att se hur sidan kommer se ut på din webshop" eller "Publicera" om du är nöjd och redo att publicera sidan.
  • När du tryckt på "Publicera" är sidan publik och man kan hitta den på hemsidan. Om du vill att den ska ingå i en meny så kontakta oss på Quadriga så hjälper vi dig med det.