Inställningar

Här fyller ni i era inställningar för webshopen.

Önskar ni lägga till extra sidor, så som hitta oss mm. Så skriver ni den text ni önskar att ha och förhandsgranskar innan ni sparar texten på den nya sidan.

Under fliken Banner, lägger ni till era banners för webshopen. Ni väljer helt enkelt de bilder ni vill ladda upp. Ni klickar på välj fil och väljer de bilder ni vill ladda upp.

Vill ni ändra texterna på befintliga sidor klickar ni bara på ändra och anger den text ni önskar ha.

Likasåväl gäller blogg. Den text ni önskar ha, skriver ni i textfältet och sedan förhandsgranskar texten innan ni sparar den.

Gällande frakten skriver ni in de uppgifter som gäller för er. Dubbelkolla gärna med er leverantör.

När ni har kunder som har gjort konton hos er, så kommer de dyka upp på kunder.

När ni har fått en beställning från Webshopen, kommer order fliken att bli grönmarkerad. Här får ni en lista på beställningar. Till höger kan ni ange vilken status ordern har.

Här väljer ni vilka artiklar ni önskar ha på första sidan. När ni har bestämt er för vilka produkter ni vill ha på förstasidan så klickar ni på spara.

Resultatet blir att dina viktigaste artiklar visas direkt på start-sidan.