Artikel

Nu när Leverantörerna och Varugrupperna är uppe kan ni börja med att lägga upp artiklarna.

Klicka på Ny och fyll i de olika fälten. Eftersom leverantörerna och varugrupperna är upplagda, kan ni nu koppla artikeln till leverantörerna och varugrupperna.

Här fyller ni också i uppgifterna på artikelkortet.

På artikelkortet finns möjligheten att lägga upp bilder på artikeln. Ni klickar på knappen bilduppladdning så kommer ni till nästa bild.

Här klickar ni på ladda upp och helt enkelt väljer den bild ni önskar ha. När ni har bestämt er för bilden, klickar ni på spara. Ni kan till och med välja vilken utav bilderna som ska vara primär bild dvs. den första bilden som syns på webshopen.